top of page

Daily Pictures

Public·36 members

Tạo Nụ Hoa Mai Đúng Ngày Tết: Bí Quyết và Phương Pháp

Hoa mai, biểu tượng của sự phồn thịnh và may mắn trong dịp Tết Nguyên Đán, luôn mang đến không khí tươi vui và ấm áp cho mỗi gia đình Việt. Tuy nhiên, để có những bông hoa mai vàng Việt Nam nở đúng dịp Tết không phải là điều dễ dàng. Vậy làm thế nào để kích nụ cho cây mai Tết chín muồi và đúng ngày Tết? Hãy cùng khám phá trong bài viết này!

Hoa mai, còn được biết đến với tên khoa học là Ochna integerima, thuộc họ Ochnaceae, là một loài cây phổ biến và được ưa chuộng trong ngày Tết cổ truyền ở miền Nam Việt Nam. Sự phân bố tự nhiên của loài cây này tập trung nhiều nhất tại các khu rừng trong dãy Trường Sơn và các tỉnh từ…

nhi linh
nhi linh

6+ Things Bettors Need to Know About Exact Total Goal Betting

Exact total goal betting is a relatively unfamiliar type of bet for many, and the term "exact total goal" may leave some wondering what it means in the world of sports betting. Or what exactly is exact total goal betting? This is a question that many people might have. This article by Win tips will provide you with information about this type of bet. So, stay tuned and learn more below.

Overview of Exact Total Goal Betting

So, what exactly is exact total goal betting? Simply put, it's a type of bet where you predict the exact number of goals scored in a particular sporting event. You place your bet on how many goals will be scored in a match, regardless of which team scores them or who wins the match.

You don't need to worry about which team…

Ms. Eka Gordeziani showing off her peculiar pen collection❤️


Pictures taken by Anastasia Kurdghelia.


Freshmen and sophomores at a skating class today!⛸🤍


Pictures taken by Taisia Koridze.


Picture of the Day

Pictures of the Day at GZAAT!
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page